Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najlepsza czekolada domowa. Polecam ten przepis.
To sycące danie jednogarnkowe. Jego wyjątkowy smak i aromat zachwyci każdego....
Odsłon: 86
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 117
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 108
Lekki i orzeźwiający sorbet truskawkowy stanie się twoim ulubionym deserem i...
Odsłon: 869
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 359
To sycące danie jednogarnkowe. Jego wyjątkowy smak i aromat zachwyci każdego....
Odsłon: 86
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 117
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 108
Lekki i orzeźwiający sorbet truskawkowy stanie się twoim ulubionym deserem i...
Odsłon: 869
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 359
Składniki
Wykonanie: Margarynę, cukier, kakao i wodę podgrzać do rozpuszczenie się składników.
Odstawić z ognia, dodać mleko w proszku, pokruszone ciastka i bakalie. Całość szybko i dokładnie wymieszać, przełożyć do foremki wysmarowanej olejem lub folią aluminiową i ostudzić w lodówce.
Całość szybko i dokładnie wymieszać, przełożyć do foremki wysmarowanej olejem lub folią aluminiową i ostudzić w lodówce.