Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Biszkopt nadaję się do wszystkiego :) Piekę go do tortów, ciast. Ilość sklładników zależy od tego na co potrzebujemy biszkopt. Z tego przepisu wychodzi tak, że mozna podzielić go na 2, nawet na 3 części. I zawsze się udaję :)
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 5371
Doprawione odrobiną mięty!
Odsłon: 45
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 5371
Doprawione odrobiną mięty!
Odsłon: 45
Składniki
Białka ubic z cukrem i cukrem wanilinowym.
Dodawać kolejno : mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia i wodę. Wymieszać. (ilość wody zależy od typu mąki)
Piec w 200 stopniach przez 20-30 min