Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Coś dziecinnie proste ale za to jakie pyszne z wykorzystaniem cudownej kaszy gryczanej! Polecam szczególnie osobom będącym na diecie bezglutenowej ale i nie tylko!
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 95
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 101
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 46
Polecam.
Odsłon: 57
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 95
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 101
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 46
Polecam.
Odsłon: 57
Składniki
Kaszę gotujemy według przepisu na opakowaniu. Ostudzoną kaszę blendujemy na w miarę gładką masę, dodajemy resztę składników i blendujemy ok. 1 minuty. Wykładamy masę do formy, pieczemy w 180 stopniach przez 35-40 minut. Smacznego! ZAPRASZAM NA MOJEGO BLOGA: https://madamekuchnia.wordpress.com