Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny barszczyk na przyjęcie weselne.
Dzisiaj kolejne gołąbki tym razem przygotowane dla rodzinki na imprezę urodzi...
Odsłon: 4452
Mega chrupiące domowe Bake Rollsy, zdecydowanie lepsze niż te kupne, a do teg...
Odsłon: 18
Szybka, zdrowa, smaczna zupa ogórkowa. Domownicy lubią ją za kwaskowy smak i...
Odsłon: 373
Kotlet z kurczaka jest znany, w różnych wariacjach smakowych, w całej Polsce....
Odsłon: 45
Dzisiaj kolejne gołąbki tym razem przygotowane dla rodzinki na imprezę urodzi...
Odsłon: 4452
Mega chrupiące domowe Bake Rollsy, zdecydowanie lepsze niż te kupne, a do teg...
Odsłon: 18
Szybka, zdrowa, smaczna zupa ogórkowa. Domownicy lubią ją za kwaskowy smak i...
Odsłon: 373
Kotlet z kurczaka jest znany, w różnych wariacjach smakowych, w całej Polsce....
Odsłon: 45
Składniki
Wykonanie: Buraki dokładnie umyć i upiec w piekarniku, a grzybki umyć i namoczyć. Kości zalać zimną wodą i gotować razem z grzybkami, następnie wywar przecedzić. Grzybki pokroić i włożyć do czystego wywaru . Upieczone buraczki obrać, zetrzeć na grubej tarce i dodać do wywaru razem z powidłem. Cebulę drobniutko pokroić, usmażyć złociście na smalcu razem z mąką. Dodać do wywaru, wlać zakwas buraczany i przyprawić do smaku. Całość zagotować i podawać z ziemniakami.