Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na pyszną i bardzo zdrową herbatę z czystka tureckiego.
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 146
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 59
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1084
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 146
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 59
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1084
Składniki
Łyżeczkę ziela wsypujemy do szklanki lub kubka, zalewamy wrzącą wodą i przykrywamy spodeczkiem. Po upływie 8-10 minut, odkrywamy herbatkę, dodajemy łyżkę miodu, cytrynę i mieszamy. Pijemy ciepłą lub zimną, w zależności czy herbatka ma nas rozgrzać czy schłodzić :) Smacznego!