Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 7425
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 166
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 363
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 7425
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 166
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 363
Składniki
białka ubić z cukrem na sztywną pianę partiami dodawać żółtka ,mąkę z amoniakiem, utrzeć gładką masę i połączyć z utartą margaryną ,ciasto podzielić na trzy części i każdą z osobna upiec na złoty kolor
galaretki każdą oddzielnie rozpuścić u 0.5 litra wody tężejące przełożyć ciasto SMACZNEGO