Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekka,smaczna i dietetyczna:)
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 57
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 160
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 378
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 102
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 57
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 160
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 378
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 102
Składniki
Pora pokroić w półksiężyce,marchew,seler,pietruszkę zetrzeć na grubych oczkach tarki ,a część pokroić w talarki. Wszystko usmażyć na maśle. Zalać wodą i gotować 15min. Dodać pokrojone w kostkę ziemniaki,natkę,kapustę oraz makaron. Gotować 10 min.na koniec wrzucić przepłukaną fasolkę z puszki,zagotować i doprawić do smaku. Smacznego życze!