Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doprawione odrobiną mięty!
Odsłon: 36
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 222
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 310
Doprawione odrobiną mięty!
Odsłon: 36
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 222
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 310
Składniki
Z kurczaka i włoszczyzny, czosnku ugotować wywar, dodać pokrojone w kostkę ziemniaki i buraczki (jeśli są przy pęczku botwiny- ja zawsze kupuje taki, w którym są:). Gdy ziemniaki i buraczki będą na wpół miękkie dodać drobno pokrojoną botwinę.
Doprawić do smaku. Dodać drobno posiekany koperek.
Podawać z jajkiem i kleksem kwaśnej śmietany.
Smacznego!!!!