Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekki ale wyraźny smak, w prostej potrawie, która robi wrażenie
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
Odsłon: 258
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 179
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 474
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 67
Burgery to amerykański klasyk, który doskonale sprawdzi się podczas wiosennyc...
Odsłon: 138
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
Odsłon: 258
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 179
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 474
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 67
Burgery to amerykański klasyk, który doskonale sprawdzi się podczas wiosennyc...
Odsłon: 138
Składniki
Zmiksować pomidory z puszki. Serek roztopić na małym ogniu, dolać mleko - cały czas mieszać aż się połączą. Dodać pomidory, kostkę rosołową, oraz przyprawy. Jeżeli ktoś nie lubi gęstych zup dodać wodę. Doprowadzić do wrzenia. Pokroić w paski paprykę, a pora w cążki - dodać do zupy razem z makaronem. Podawać jak makaron będzie miękki. Smacznego ;)