Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupy, to zdecydowanie największy "dostarczalnik" witamin i mega pałera, nie tylko odżywczego ale i rozgrzewającego składnika naszej diety.
Zasmażana młoda kapusta z dodatkiem hiszpańskiej kiełbasy i wędzonej papryki....
Odsłon: 231
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 373
Zasmażana młoda kapusta z dodatkiem hiszpańskiej kiełbasy i wędzonej papryki....
Odsłon: 231
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 373
Składniki
Łodygi selera kroimy, zalewamy bulionem i gotujemy przez 15 min. Studzimy i blendujemy na jednolitą masę. Mieszamy ze śmietaną. Ryż gotujemy wg przepisu zawartego na opakowaniu. Zupę zagrzewamy, doprawiamy do smaku solą oraz pieprzem. Podajemy z ryżem i posiekanym szczypiorkiem.