Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
BARDZO NIETYPOWY KREM O NIESPOTYKANYM SMAKU !!! POLECAM ;-)
Jeśli potrzebujesz przepisu na szybki i pożywny obiad, ta zapiekanka ze śmiet...
Odsłon: 886
Od długiego czasu nie robiłam wieprzowej wątróbki, zamieniając ja na drobiową...
Odsłon: 47
Pyszny i prosty do przyrządzenia przepis na Tonkatsu, czyli schab po japońsku...
Odsłon: 345
O tej porze roku kupujemy ogromne pęczki pachnącego, świeżego koperku. Co zro...
Odsłon: 215
Jeśli potrzebujesz przepisu na szybki i pożywny obiad, ta zapiekanka ze śmiet...
Odsłon: 886
Od długiego czasu nie robiłam wieprzowej wątróbki, zamieniając ja na drobiową...
Odsłon: 47
Pyszny i prosty do przyrządzenia przepis na Tonkatsu, czyli schab po japońsku...
Odsłon: 345
O tej porze roku kupujemy ogromne pęczki pachnącego, świeżego koperku. Co zro...
Odsłon: 215
Składniki
NA POCZąTKU WSTAW NA WODę NA BULION (NIECH SOBIE POWOLI PYKA). CEULę POKROJONą W KOSTKę OBSMAżAMY NA MAśLE, DO CEBULI DODAJEMY BOROWIKI NAJLEPIEJ POKROJONą W KOSTKę, JAK JUż BęDZIE WSZYSTKO łADNIE OBSMAżONE NA ZłOTY KOLOR PODLEWAMY WINEM.PO ODPAROWANIU ALKOHOLU WRZUCAMY DO JAKIEGOś GARNKA. ODCEDZAMY BULION ZEBY BYL BEZ żADNYCH WARZYW I DOLEWAMY DO GRZYBóW I DUSIMY , PO JAKIś 30 MINUTACH WSZYSTKO BLENDERUJEMY WEDłUG UZNANIA DODAJEMY śMIETANę I GOTUJEMY , PO ZAGOTOWANIU DODAJEMY KONCENTRAT I DOPRAWIAMY PODANYMI PRZYPRAWAMI.