Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
bardzo lubię naleśniki z kapustą i pieczarkami, tym razem dla odmiany z piecz...
Odsłon: 20
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 122
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 103
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 96
bardzo lubię naleśniki z kapustą i pieczarkami, tym razem dla odmiany z piecz...
Odsłon: 20
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 122
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 103
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 96
Składniki
Skrzydełka gotujemy
w trakcie gotowania dodajemy starta na grubych oczkach marchewke, pietruszke, seler oraz pokronoje w kosteczke ziemniaki
czekamy az wszystko bedzie miekkie i dodajemy przecier ogórkowy
doprawiamy zupke przyprawami oraz koperkiem Ja daję przecier własnej roboty. PRZECIER OGÓRKOWY: ogórki zcieram na grubej tarce i zasypuje solą aby puściły sok. Do słoika wkładam ząbek czosnku, korzeń chrzanu, gorczyce. Potem wkładam ogórki wraz z sokiem i na koniec dodaję koper. Zakręcam mocno słoik o dkładam Po tygodniu przecier jest gotowy. U mnie wytrzymuje w słoikach przez całą zimę. SMACZNEGO
na koniec dodajemy smietane i kilka skwarków:))
czekamy jeszcze 10 minut az wszystko sie zagotuje
SMACZNEGO