Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna, wiosenna zupa warzywna.
Kokardkowe cudo to delikatna i wyjątkowa przekąska przygotowana z ciasta fran...
Odsłon: 13157
Filet z kurczaka z ryżem i warzywami do klasyczne dania, które łączy w sobie...
Odsłon: 100
Szybkie i proste ciasto do kawki
Odsłon: 22680
Smak wiosny!
Odsłon: 384
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 336
Kokardkowe cudo to delikatna i wyjątkowa przekąska przygotowana z ciasta fran...
Odsłon: 13157
Filet z kurczaka z ryżem i warzywami do klasyczne dania, które łączy w sobie...
Odsłon: 100
Szybkie i proste ciasto do kawki
Odsłon: 22680
Smak wiosny!
Odsłon: 384
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 336
Składniki
Połowę marchewek, pietruszkę i seler, ścieramy na tarce do jarzyn. Pozostałe marchewki kroimy na cienkie plasterki. Por kroimy w piórka. Ziemniaki kroimy w kostkę. W garnku roztapiamy masło wrzucamy warzywa i dusimy pod przykryciem kilka minut, od czasu, do czasu mieszając. Następnie zalewamy gorącą wodą (1,5 l), dodajemy ziele angielskie, estragon i gotujemy do miękkości warzyw. Do smaku doprawiamy solą i pieprzem. Podajemy z posiekanym szczypiorkiem.