Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Spróbuj wspaniałych kurzych żołądków z pieczarkami.Wyśmienite danie na każdą okazje
Szybki i smaczne racuszki z jabłkiem na śniadanie
Odsłon: 342
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 53
Szybki i smaczne racuszki z jabłkiem na śniadanie
Odsłon: 342
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 53
Składniki
Żołądki myję, wkładam do garnka, wlewam 1 i 1/2 l wody, wsypuję przyprawę jarzynową. Gotuję żołądki, po czym wyjmuję z wywaru, kroję w paski.
Pieczarki czyszczę, duszę na oleju. Osobno duszę w 1/2 szkl. wywaru pokrojoną w plastry cebulę. Dodaję pokrojone pomidory.
Wszystkie składniki łączę, na koniec przyprawiam do smaku pieprzem. Danie najlepiej smakuje z ryżem.