Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kuchnia z warzywami : szparagi w innej odsłonie.
Wielowarstwowy tort urodzinowy. Mieszanka smaków - czekolady, kawy, likieru B...
Odsłon: 31804
Gnocchi to rodzaj włoskich klusek, które można jeść np. jako samodzielny doda...
Odsłon: 6824
Od długiego czasu nie robiłam wieprzowej wątróbki, zamieniając ja na drobiową...
Odsłon: 100
Konserwa mięsna z czosnkiem niedźwiedzim zrobiona jest z boczku świeżego i sz...
Odsłon: 337
Wielowarstwowy tort urodzinowy. Mieszanka smaków - czekolady, kawy, likieru B...
Odsłon: 31804
Gnocchi to rodzaj włoskich klusek, które można jeść np. jako samodzielny doda...
Odsłon: 6824
Od długiego czasu nie robiłam wieprzowej wątróbki, zamieniając ja na drobiową...
Odsłon: 100
Konserwa mięsna z czosnkiem niedźwiedzim zrobiona jest z boczku świeżego i sz...
Odsłon: 337
Składniki
Szparagi umyłem i osuszyłem. Od szparagów odciąłem zdrewniałe końce, pokroiłem na kawałki długości 4 cm. Cebulę i pieczarki oczyściłem. Cebulę pokroiłem w krążki, grzyby na plasterki. W garnku podgrzałem 2 łyżki oliwy , dusiłem na małym ogniu szparagi razem z cebulą, pieczarkami, pietruszką i dwoma łyżeczkami tymianku. Pomidory umyłem, pokroiłem w ósemki, dodałem do potrawy. Wszystko posoliłem i popieprzyłem. Mozzarellę pokroiłem w kostkę, posoliłem, popieprzyłem, polałem resztą oliwy, posypałem pozostałym tymiankiem. Dodałem do szparagów.