Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na piątkowy obiad. Polecam.
Odsłon: 910
Pulled pork, to nic innego, jak szarpana wieprzowina. Wersja slow z wolnowaru...
Odsłon: 107
Na piątkowy obiad. Polecam.
Odsłon: 910
Pulled pork, to nic innego, jak szarpana wieprzowina. Wersja slow z wolnowaru...
Odsłon: 107
Składniki
Ziemniaki gotuję na półtwardo, kroję w plastry i posypuję przyprawą do ziemniaków. Rybę kroję i mieszam z przyprawą do ryb. Obtaczam w mące i smaże na złoty kolor.
Śmietanę mieszam z serem żółtym, startym na tarce. Dodaję jaja, roztrzepuję i doprawiam.
Do naczynia żaroodpornego wysmarowanego masłem przekładam połowę ziemniaków. Następnie układam warstwami groszek, rybę i ziemniaki. Piekę 20 minut w 180 st. C.