Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna zapiekanka rybna ,idealna na obiad ,świetna na przystawkę lub zimną przekąskę.
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 10545
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 907
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 4922
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 846
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 10545
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 907
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 4922
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 846
Składniki
Filety mielimy ,dodajemy jajka ,bułkę tartą ,posiekany koperek i wyrabiamy masę. Do smaku doprawiamy solą o pieprzem. Połową masy oklejamy ścianki dużej keksówki. Cebulę ,kapustę siekamy i podsmażamy razem z pokrojonymi pieczarkami ,pomidorkami i pokrojoną w kostkę papryką na oliwie. Zalewamy bulionem i dusimy do odparowania płynu. Kapustę studzimy i mieszamy z pozostałą masą rybną ,którą przekładamy do keksówki. Całość pieczemy 40 min w temperaturze 180°C. Zapiekanka smakuje na ciepło ,jak i na zimno.