Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna zapiekanka wymyślona przeze mnie ;)
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 742
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 155
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 87
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 608
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 135
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 742
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 155
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 87
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 608
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 135
Składniki
Makaron gotujemy al dente. Kiełbaskę kroimy w kostkę i przesmażamy wraz z cebulą również pokrojoną w kostkę na małej ilości tłuszczu. Następnie dodajemy pieczarki w półplasterki i paprykę w kostkę. Podlewamy wodą przyprawiamy solą, pieprzem , papryką ostrą, papryką słodką, tabasco i dusimy. Gdy składniki będą miękkie dodajemy koncentrat i keczup. Na koniec dodajemy serek topiony aby zagęścić nasz sos. Do tego farszu dodajemy makaron i dokładnie mieszamy . Przekładamy do naczynia żaroodpornego i obficie posypujemy startym serem. Pieczemy w piekarniku około 25 min w 180 stopniach. Smacznego ;)