Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
A może być tak coś nowego na sobotnie śniadanie ? a zarazem prostego :) Zapiekane bułeczki z boczkiem i jajkiem każdemu przypadną do gustu no chyba że ktoś nie lubi jajek :) Ze składnikami jak zawsze możemy fantazjować.
Sałatka ze świeżymi warzywami, słodko-kwaśnym granatem i chrupiącymi falafela...
Odsłon: 43
Makaron w azjatyckim stylu z tofu i sosem z masłem orzechowym. Jest pyszny, a...
Odsłon: 54
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 40
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 72
Sałatka ze świeżymi warzywami, słodko-kwaśnym granatem i chrupiącymi falafela...
Odsłon: 43
Makaron w azjatyckim stylu z tofu i sosem z masłem orzechowym. Jest pyszny, a...
Odsłon: 54
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 40
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 72
Składniki
Bułkę kroimy na pół (chyba że jest ona bardzo niska to delikatnie odcinany wierzch) wybieramy ze środka miękki miąższ. <br /> Środek smarujemy niewielką ilością masła, układamy plasterki boczku a następnie delikatnie wbijamy jedno jajko. <br /> Dodajemy sól i pieprz do smaku.
Piekarnik nagrzewamy do temperatury 190 stopni i pieczemy przez ok. 20 min (do momentu kiedy zetną się jajka). Po wyjęciu bułeczek posypujemy je szczypiorkiem i ......<br /> <br /> WCINAMY !!! Smacznego :)<br /> <br />