Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ten kremowy i delikatny smak- świetna na podwieczorek, czy śniadanie!
Moje ulubione kluski śląskie i to z dziurką. Dziurkę robię dla tego że podoba...
Odsłon: 2309
Wzbogacony o smak orzechów sos beszamelowy nadaje się do zapiekanek warzywnyc...
Odsłon: 47
Pyszne i soczyste kotlety mielone? Nic prostszego! Łapcie przepis Arek Gie
Odsłon: 948
Moje ulubione kluski śląskie i to z dziurką. Dziurkę robię dla tego że podoba...
Odsłon: 2309
Wzbogacony o smak orzechów sos beszamelowy nadaje się do zapiekanek warzywnyc...
Odsłon: 47
Pyszne i soczyste kotlety mielone? Nic prostszego! Łapcie przepis Arek Gie
Odsłon: 948
Składniki
Kaszę kukurydzianą ugotować (cały czas mieszając, do momentu zgęstnienia).
Banana zblendować i wymieszać z kaszą, a morele obrać ze skórek.
W formie do zapiekania ułożyć warstwę kaszy, następnie morele posypane cynamonem, pokruszone migdały i na wierzch kolejną warstwę kaszy (całość można oprószyć cynamonem).
Zapiekać około 20 minut w temperaturze 180 stopni, podawać z jogurtem naturalnym.