Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszny wiosenny domowy sos, najlepiej smakuje z jajkiem i młodymi ziemniakami
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 56
Przepis dnia
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 1548
Tradycyjny przepis na delikatną gotowaną w całości białą kapustę. Dodatek aut...
Odsłon: 57
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 56
Przepis dnia
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 1548
Tradycyjny przepis na delikatną gotowaną w całości białą kapustę. Dodatek aut...
Odsłon: 57
Składniki
margarynę rozpuścić , dodać mąkę i zrobić zasmarzkę, lekko zrumienić, podlać zimną wodą zagotować ciągle mieszając, (wody tyle aby powstała zawiesina gęstości sosu), dodać kostkę rosołową pokrojony drobno koperek i śmietanę , wegetę do smaku. ( zagotować).
margarynę rozpuścić , dodać mąkę i zrobić zasmarzkę, lekko zrumienić, podlać zimną wodą zagotować ciągle mieszając, (wody tyle aby powstała zawiesina gęstości sosu), dodać kostkę rosołową pokrojony drobno koperek i śmietanę , wegetę do smaku. ( zagotować).