Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybki (pół godziny), letni obiad - warzywa ugotowane na parze i sadzone jajka.
Filet z kurczaka z warzywami i chipsami jarmużu to połączenie wykwintnych sma...
Odsłon: 102
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 14060
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 41
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 33
Napój na bazie jogurtu. Orzeźwiający, gasi pragnienie, naturalny, bez środk...
Odsłon: 132
Witaj w kulinarnym raju, gdzie klasyka spotyka się z wykwintnym smakiem. Nasz...
Odsłon: 199
Filet z kurczaka z warzywami i chipsami jarmużu to połączenie wykwintnych sma...
Odsłon: 102
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 14060
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 41
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 33
Napój na bazie jogurtu. Orzeźwiający, gasi pragnienie, naturalny, bez środk...
Odsłon: 132
Witaj w kulinarnym raju, gdzie klasyka spotyka się z wykwintnym smakiem. Nasz...
Odsłon: 199
Składniki
Marchew i ziemniaki obierz, pokrój w duże kawałki. Brokuł podziel na dość duże różyczki. Ugotuj warzywa na parze - ok. 25 - 30 minut. Na patelni, na rozgrzanej oliwie usmaż jajka - wybij jajka na rozgrzany tłuszcz i smaż na dość dużym ogniu, aż spód będzie zrumieniony a żółtko jeszcze płynne. Podawaj posypane obficie posiekanym koperkiem i z odrobiną masła lub oliwy spod smażonych jajek.