Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Roladki z boczkiem na ciepło przygotujesz w kilka minut i włożysz do piekarni...
Odsłon: 2361
Nie ma nic smaczniejszego niż bób w sezonie!
Odsłon: 44
Szybki truskawkowy przetwór urozmaicony gorzką czekoladą. Smaczny dodatek do...
Odsłon: 62
Ciasto jest bardzo łatwe i szybkie do przygotowania. Jest połączeniem aksamit...
Odsłon: 118
Roladki z boczkiem na ciepło przygotujesz w kilka minut i włożysz do piekarni...
Odsłon: 2361
Nie ma nic smaczniejszego niż bób w sezonie!
Odsłon: 44
Szybki truskawkowy przetwór urozmaicony gorzką czekoladą. Smaczny dodatek do...
Odsłon: 62
Ciasto jest bardzo łatwe i szybkie do przygotowania. Jest połączeniem aksamit...
Odsłon: 118
Składniki
Z podanych składników zagnieść ciasto. Pasztetową lekko rozetrzeć. Ciasto należy rozwałkować i literatką wykrawać kółka. Na każde kółko ciasta kłaść kawałek pasztetowej i sklejać. Gotowe uszka gotujemy we wrzącej, osolonej wodzie ok.2-3 min. od wypłynięcia uszek na powierzchnię wody.