Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
...sezon truskawkowy rozpoczęty,więc szalejemy ;-)
Duża ilość marchewki sprawi,że zupa pieczarkowa będzie miała ładny kolor i ci...
Odsłon: 76
Jeżeli znudził Ci się klasyczny kurczak, koniecznie wypróbuj przepis na kurcz...
Odsłon: 121
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 146
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 83
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 842
Duża ilość marchewki sprawi,że zupa pieczarkowa będzie miała ładny kolor i ci...
Odsłon: 76
Jeżeli znudził Ci się klasyczny kurczak, koniecznie wypróbuj przepis na kurcz...
Odsłon: 121
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 146
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 83
Dzisiaj rybki, którymi nie mogłam się najeść i nacieszyć oko. Rybki wyszły pr...
Odsłon: 842
Składniki
Białka ubić na sztywną pianę,dodać cukier i żółtka.Następnie mąkę i proszek do pieczenia.Przełożyć ciasto do formy (25x35) ,wstawić do gorącego piekarnika (200) i piec 25 min.
Do ubitego mikserem jogurtu wlać rozpuszczoną żelatynę i tężejącą 1 galaretkę.Przełożyć "piankę" na wystudzony biszkopt.Wstawić do lodówki.
Na piance ułożyć truskawki i zalać tężejącą galaretką.Wstawić na noc do lodówki.
SMACZNEGO