Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
TORCIK WIELOWARSTWOWY ZE ŚWIEŻYCH TRUSKAWEK UFORMOWANY W KSZTAŁCIE TRUSKAWKI
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 110
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 111
Polecam.
Odsłon: 137
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 110
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 111
Polecam.
Odsłon: 137
Składniki
Wykonanie jak przy torcie " NIEZWYKŁY TORT "
UPIEC BISZKOPTY W DWÓCH TORTOWNICACH 1/ 16 cm. średn. 2/ 20 cm średn. przełożyć 5 warstw , jedna na drugiej i wykroić z tego stożek w kształcie truskawki . Obłożyć zakolorowaną bitą śmietaną / sok z truskawki ,lub barwnik spożywczy / reszta dekoracji według własnego pomysłu