Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybko i smacznie :))
Do tej pory przygotowywałam ceviche według klasycznych peruwiańskich przepisó...
Odsłon: 17
Proste danie z piekarnika -pałki z kurczaka pieczone z ziemniakami i młodą ka...
Odsłon: 245
Kołduny tyszkiewiczowskie to wyjątkowe danie, które pochodzi z książki kuchar...
Odsłon: 1124
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 110
Do tej pory przygotowywałam ceviche według klasycznych peruwiańskich przepisó...
Odsłon: 17
Proste danie z piekarnika -pałki z kurczaka pieczone z ziemniakami i młodą ka...
Odsłon: 245
Kołduny tyszkiewiczowskie to wyjątkowe danie, które pochodzi z książki kuchar...
Odsłon: 1124
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 110
Składniki
naczynie żaroodporne (lub inne) wyłożyć ciastem francuskim tak żeby brzegi naczynia też były częściowo wyłożone ciastem. Do miski wbić jajka, dodać mascarpone, garść żółtego sera i pokrojonego drobno łososia, wszystko razem wymieszać dodać mleko, sól i pieprz, ponownie wymieszać i wlać na ciasto francuskie. Piec ok 30 minut w 180 stopniach. Smacznego