Surówka z kiszonej

5 (175 ocen)

Szybka i chyba najprostsza surówka z kiszonej kapusty. Często u Nas gości w piątkowe rybne obiady

Składniki:

  • 350 g kapusty kiszonej
    1/2 jabłka
    1 mała cebula
    1 marchewka
    1 łyżka oleju
Wystaw ocenę:

5 (175 ocen)

Zobacz również:

Surówki Kapusta kiszona Dodatki

Surówka z kiszonej - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Kapustę pokrój.
    Marchew, cebulę i jabłko obierz
  • 2. Marchewkę i jabłko zetrzyj na tarce o dużych oczkach. cebulę pokrój w drobną kostkę
  • 3. Marchew jabłko i cebulę dodaj do kapusty, dodaj olej i wymieszaj
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Kapusta kiszona Kapusta

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować