Surówka z kapusty pekińskiej

4.5 (172 ocen)

  • 10 min

Smaczna surówka do drugiego dania ale także świetnie smakuje do dań z grilla.

  • 10 min

Składniki:

  • 1 główka kapusty pekińskiej
    puszka kukurydzy
    1 opakowanie sera feta
    4 ogórki kiszone
    pęczek koperku
    1 mała cebulka
    2 łyżki majonezu
    sól i pieprz
Wystaw ocenę:

4.5 (172 ocen)

Surówka z kapusty pekińskiej - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Kapustę myjemy i kroimy. Ser,cebulę oraz ogórki kroimy w kosteczkę.Koperek myjemy i siekamy drobno. Kukurydzę osączamy z zalewy. Łączymy wszystko razem i doprawiamy. Schładzamy chwilkę aby smaki się przegryzły.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Podobne przepisy

To może cię zainteresować