Serduszka drobiowe smażone

4.5 (184 ocen)

To danie mojego meza.

Składniki:

  • serduszka drobiowe
    1 cebula
    kilka pieczarek
    smalec
    dowolne przyprawy ( papryka slodka, sol ,pieprz lub inne )
Wystaw ocenę:

4.5 (184 ocen)

Zobacz również:

Dania główne

Serduszka drobiowe smażone - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Serduszka oczyścić i umyć. Cebule pokroić w paski,pieczarki w plasterki.
    Serduszka posypac przyprawami. Odstawic na 15 min. Na patelni rozgrzać smalec wrzucić cebulkę i podsmażyc. Pieczarki podsmazyć. Wrzucic do naczynia zaroodpornego razem z cebulą. Serduszka smazyć okolo 20 min. Wrzucic do naczynia, wymieszać wszystkie składniki i włozyc do pieca nagrzanego do 150 stopni na 15 min . :)
    I gotowe :)
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Cebula Podroby Serca drobiowe

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Obiad

Podobne przepisy

To może cię zainteresować