Rogale są bardzo delikatne, niesamowicie smaczne, na jednym trudno poprzestać.Mają też piękne listki , tak charakterystyczne dla ciasta półfrancuskiego
0 (0 ocen)
Porady
Ciasta: duńskie, półfrancuskie i francuskie należą do moich ulubionych. Są bardzo delikatne i chrupiące. Wykwintne z nadzieniem słodkim jak i z farszem słonym. Tym razem upiekłam słynne, nieziemsko smaczne rogale a'la marcińskie. Chociaż nigdy nie próbowałam tradycyjnych, myślę że nawet ze zwykłym makiem wyszły mi bardzo smaczne. Jeśli tylko dostanę biały mak, zrobię je jeszcze raz, żeby móc porównać smaki. Rogale są bardzo delikatne, niesamowicie smaczne, na jednym trudno poprzestać. Mają też piękne listki , tak charakterystyczne dla ciasta półfrancuskiego. Chyba nie będę zachwycać się nimi więcej? Zróbcie koniecznie, nie pożałujecie.
Komentarze