Pasta Łososiowo-Jajeczna

4.5 (199 ocen)

Pyszna pasta z łososia . . . .

Składniki:

  • 100g łosoś wędzony na zimno
    2 jajka ugotowane na twardo
    1 garść szczypior drobno posiekany
    4 czubate łyżeczki majonez winiary
    sól kolorowa wg uznania
Wystaw ocenę:

4.5 (199 ocen)

Zobacz również:

Pasty Pasta z łososia

Pasta łososiowo-jajeczna - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • Pasta Łososiowo-Jajeczna 1. Plastry łososia rozdrabniamy na talerzu za pomoca widelca.
    Do rozdrobnionego łososia dodajemy szczypiorek,drobno posiekane jajka oraz majonez.Całość pieprzymy i mieszamy.(Soli nie dałam bo łosoś jest słony)
    Można chwilę schłodzić w lodówce wtedy smakuje lepiej.
    Podajemy z dowolnym pieczywem :-)
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Łosoś

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować