Pasta kanapkowa z fety i ogórka

4.48 (202 ocen)

  • Dla 5 osób
  • Łatwy

Lubię pasty kanapkowe zawsze jest po co sięgnąć do lodówki i wspaniale smakuje z świeżym chlebusiem

  • Dla 5 osób
  • Łatwy

Składniki:

  • - sera feta: 1 sztuka
    - ogórek zielony: 1 sztuka
    - czosnek: 3 ząbki
    - pieprz kolorowy świeżo mielony: 0.25 łyżeczki
Wystaw ocenę:

4.48 (202 ocen)

Zobacz również:

Pasty

Pasta kanapkowa z fety i ogórka - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Ser feta rozgniatamy widelcem . Ogórka zielonego dobrze myjemy nie obieramy i siekamy drobno.
  • 2. Czosnek obieramy i kroimy w cieniutkie plastereczki .Ser dobrze mieszamy z ogórkiem aby powstała fajna masa. dodajemy pieprz i plasterki czosnku. Jeszcze raz dobrze mieszamy. Chłodzimy.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Podobne przepisy

To może cię zainteresować