PASTA JAJECZNA ZE SZCZYPIORKIEM I RZODKIEWKĄ

4.5 (162 ocen)

  • 20 min

Pasta jajeczna jest pyszna i zdrowa. W sam raz na śniadanie.

  • 20 min

Składniki:

  • • 4 jajka
    • 1 pęczek rzodkiewek
    • 1 pęczek szczypiorku
    • 3 łyżki majonezu
    • Sól, pieprz, natka, plasterki jajka i rzodkiewki do dekoracji
Wystaw ocenę:

4.5 (162 ocen)

Zobacz również:

Pasty

Pasta jajeczna ze szczypiorkiem i rzodkiewką - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Jajka ugotuj na twardo, ostudź i obierz. Pokrój w drobną kostkę. Rzodkiewki umyj, osusz i zetrzyj na tarce o grubych oczkach. Szczypiorek umyj, osusz i posiekaj. Wszystkie składniki dokładnie ze sobą wymieszaj. Dodaj majonez. Dopraw do smaku sola i pieprzem, wymieszaj. Pastę podawaj z ciemnym pieczywem.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Notka redakcyjna

Jeśli posmakował Wam ten przepis, zobaczcie też inne przepisy na dania z jajek. 

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować