Pasta z wędzonej makreli z korniszonami

4.5 (191 ocen)

Pyszna i zdrowa! Idealna na śniadanie czy kolacje.Chrzan nadaje paście charakteru a korniszonki chrupkości.

Składniki:

  • Składniki :
    1 makrela wędzona,
    szczypiorek pęczek,
    3-4 korniszony,
    1 łyżka majonezu, 1
    łyżeczka chrzanu,
    sól,
    pieprz
Wystaw ocenę:

4.5 (191 ocen)

Zobacz również:

Pasty Pasta z makreli

Pasta z wędzonej makreli z korniszonami - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1.
    Przygotowanie : Makrelę obrać z ości, rybę wrzucić do miseczki. Dodać pokrojone w kosteczkę korniszony, majonez i chrzan. Dokładnie wymieszać. Przyprawić solą i pieprzem. Pastę posypać szczypiorkiem.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Wędzenie

Podobne przepisy

To może cię zainteresować