Parówki z serem

4.5 (140 ocen)

Opublikowany w Magazynie

Jestem studentką. Lubię wymyślać nowe dania. Parówki są smaczne, a do ich przygotowania nie trzeba specjalnych umiejętności.

Składniki:

  • 4 parówki
    20 dag żółtego sera
    szczypiorek
Wystaw ocenę:

4.5 (140 ocen)

Zobacz również:

Dania główne

Parówki z serem - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Parówki gotujemy. Przekrawamy wzdłuż i w nacięcia wkładamy cienkie plasterki żółtego sera.
  • 2. Szczypiorek drobno siekamy, posypujemy parówki z serem. Układamy na blasze lub w płaskim naczyniu żaroodpornym i na 15 minut wkładamy do rozgrzanego piekarnika. Pieczemy, aż ser się roztopi. Podajemy gorące,
    z pieczywem.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Sprawdź dania, które zawierają też:

Parówki Szczypiorek Ser żółty

Redakcja poleca

REKLAMA

Notka redakcyjna

PP_01-2009

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować