Krem rafaello do ciast

4.49 (194 ocen)

Wspanialy krem kokosowy.ktory swietnie sie sprawdza we wszelkiego rodzaju ciastach i tortach

Składniki:

  • 400 gr serka mascapone
    300 ml smietany kremowki 36%
    2 lyzki cukru pudru
    1 biala czekolada
    1 lyzka migdalow zmielonych
    2 lyzki kokosu
    6 wafelkow kokosowych
Wystaw ocenę:

4.49 (194 ocen)

Zobacz również:

Desery

Krem rafaello do ciast - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Smietane ubijamy na sztywno,dodajemy cukier puder,kolejno porcjami serek mascarpone,kokos,make migdalowa,czekolade delikatnie zmiksowana i na koncu wafelki drobno pokruszone.Tak otrzymana masa przekladamy ciasta,torty.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować