KOLOROWE PRZEKĄSKI

4.5 (143 ocen)

  • 20 min

Szybka i prosta w wykonaniu:)

  • 20 min

Składniki:

  • SKŁADNIKI:
    17 plastrów żółtego sera gouda lub edam

    12 plasterków kiełbasy śląskiej

    12 plasterków kiełbasy podsuszanej

    12 plastrów szynki konserwowej

    1 pomidor

    1 ogórek zielony

    mała cebulka

    pieprz, sól



Wystaw ocenę:

4.5 (143 ocen)

Zobacz również:

Przystawki

Kolorowe przekąski - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. 1. Przygotowane plasterki wędlin układam na talerzu, obok tego plasterki żółtego sera i między nimi wkładam pokrojony w plastry ogórek zielony.

    2. Między szynkę konserwową układam zwinięte plasterki żółtego sera.

    3. Pomidor kroję w plastry, posypuję pokrojoną w kostkę cebulką.

    4. Pieprzem i solą do smaku posypuję pomidora i ogórka.

Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować