Kanapeczki bankietowe

4.5 (198 ocen)

  • 20 min

Bardzo szybka i smaczna przystawka.

  • 20 min

Składniki:

  • bagietka,
    ser żółty wędzony,
    ogórek konserwowy,
    salami,
    polędwica sopocka,
    masło,
    papryka czerwona,
    serek kanapkowy czosnkowy,
    pomidor,
    mix sałat.
Wystaw ocenę:

4.5 (198 ocen)

Zobacz również:

Przystawki

Kanapeczki bankietowe - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • image-0cp0vwe 1. Bagietkę kroimy w skośne kromki.
    Robimy kanapki z masłem, mixem sałat, polędwicą sopocką, żółtym serem wędzonym, ogórkiem konserwowym, pomidorem i papryką.
  • 2. Drugi rodzaj kanapek.
    Kanapeczki z bagietką, serkiem czosnkowym, mixem sałat, salami, ogórkiem konserwowym oraz papryką.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować