Drobiowe roladki faszerowane szynką, serem i marchewką

4.5 (171 ocen)

  • 40 min

pyszna propozycja obiadowa , zachwyci i oko i podniebienie :)

  • 40 min

Składniki:

  • 2x podwójne podpiersie z kurczaka
    1 marchew
    4 plastry szynki
    4 plastry sera zółtego
    sól
    bazylia
    olej
    panierka: bułka tarta , mąka, jajko
Wystaw ocenę:

4.5 (171 ocen)

Zobacz również:

Dania główne Faszerowane

Drobiowe roladki faszerowane szynką, serem i marchewką - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Mięso umyć, oczyścić i osuszyć. Rozdzielić i rozbić na 4kotlety. Każdy z nich posolić i obsypać bazylią na całej powierzchni. Położyć na to szynkę, ser i posypać startą marchewką. Zawinąć w roladę, opanierować i smażyć na rozgrzanym oleju z każdej strony na złocisto.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Obiad

Podobne przepisy

To może cię zainteresować