Biszkopt z pianką

4.5 (191 ocen)

  • 2 min

Wspaniale smakuje

  • 2 min

Składniki:

  • Składniki;
    - biszkopt
    -1 sok litrowy Kubuś dowolny kolor
    - budynie waniliowe
    - 2 śmietany 30 procentowe
    - 2 śmietan-fixy
    1- 1 galaretka dowolnie jaka
Wystaw ocenę:

4.5 (191 ocen)

Zobacz również:

Desery

Biszkopt z pianką - jak zrobić?
Sposób przygotowania:

  • 1. Upiec biszkopt ,sok ugotować połączyć z dwoma budyniami ,śmietanę ubić dodać śmietan-fixy i galaretkę rozpuszczoną w 1,5 szklance wody oczywiście galaretka musi być zimna i lekko tężejąca wtedy łączymy z ubitą śmietaną .Wierzch posypujemy startą czekoladą. Wkładamy na 3 godziny do lodówki.
Dodaj do książki kucharskiej Więcej przepisów autora

Zdjęcia dania dodane przez innych użytkowników

Redakcja poleca

REKLAMA

Inne przepisy tego użytkownika

Komentarze

Zobacz inne z:

Podobne przepisy

To może cię zainteresować