Przepis i sposób przygotowania na: Naleśniki szpinakowe z serem i parówką
Na środku każdego naleśnika ułożyć plaster sera, a z brzegu ułożyć parówkę i zwinąć naleśnik.
Przed podaniem naleśniki odsmażyć wtedy ser rozpuści się.
jajko | 3 szt |
mąka | 2 szk |
szpinak mrożony | 200 g |
mleko | 1 szk |
woda | 1 szk |
olej | 2 łyżki |
czosnek | 1 ząbek |
sól | |
pieprz | |
olej do smażenia |
parówki | 8 szt |
ser żółty | 8 plastrów |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: