Przepis i sposób przygotowania na: Pieczona pierś indyka z boczkiem wędzonym i suszonymi pomidorami
Kroki postępowania
Całość najlepiej podać z pieczonymi ziemniaczkami i ulubioną surówką lub sałatką i plastrami boczku z pieczenia.
pierś z indyka | 1 kg |
boczek wędzony | kilka plasterków |
sól i pieprz | |
Koperek suszony Prymat | 1 łyżka |
pomidory suszone Smak | kilka |
cebula | 0,5 |
czosnek | 3 ząbki |
masło | do posmarowania |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 |
ziele angielskie | 2 ziarna |
jabłko | ćwiartka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: