Przepis i sposób przygotowania na: Łopatka wieprzowa w sosie musztardowym
Kiedy mięso jest miękkie zagęścić sos mąką pszenną i krótko zagotować.
Do gotowego sosu dodać musztardę do smaku oraz doprawić pieprzem.
łopatka bez kości | 600 g |
cebula biała | duża |
Musztarda sarepska Prymat | do smaku |
przyprawa uniwersalna | do smaku |
olej do smażenia | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
mąka pszenna | do zagęszczenia |
Ziele angielskie całe Prymat | 2-3 szt. |
Liść laurowy suszony Prymat | duży |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: