Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z "rozdrabniacza"

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta pekińska 1/2
marchewka 1
natka pietruszki mały pęczek
kukurydza w puszce 1/3 puszki
groszek konserwowy 1/3 puszki
majonez 2 łyżki
sól
Pieprz czarny mielony Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z "rozdrabniacza"

Kapustę pekińską przekładamy do rozdrabniacza i mielimy na drobno.
Marchewkę obieramy i razem z pietruszką również mielimy w rozdrabniaczu.
Do zmielonych warzyw dodajemy odcedzoną z zalewy kukurydzę i groszek.
Następnie dodajemy majonez oraz przyprawy do smaku. Wszystko razem dokładnie mieszamy. Gotową surówkę wykładamy na półmisek.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Marta1986 07.01.2017 20:24
pysznosci mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak