Przepis i sposób przygotowania na: Zupa pomidorowa z czerwoną soczewicą i ryżem
Kroki postępowania
Zupę podajemy z ugotowanym ryżem.
Smacznego!
przecier pomidorowy | 1/2 l |
soczewica czerwona | 1/2 szkl |
cebula | 1 mała |
marchew | 2 szt |
pietruszka | 1 szt |
bulion drobiowy | 1 l |
oliwa | 2 łyż |
sól do smaku | |
pieprz | do smaku |
bazylia | szczypta |
oregano | szczypta |
Papryka słodka mielona Prymat | 1 łyżeczka |
Papryka ostra mielona Prymat | 1 mała szczypta |
ryż | 10 dag |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: