Przepis i sposób przygotowania na: Piramida marmurkowa
Gotowe ciasto schłodzić w lodówce ok. 2 godziny.
jajko | 5 szt. |
mąka tortowa | 4 kopiastych łyżek |
kakao | 1 łyżka |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
herbata | 200 ml mocnego naparu |
cukier | 1 łyżeczka |
rum | 1 łyżka |
sok z cytryny | 1 łyżka |
śmietana 30% | 400 ml |
galaretka cytrynowa | 2 opakowania rozpuszczone w 400 ml |
cukier puder | 1 łyżka |
orzechy włoskie | 2 łyżki mielonych |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: