Przepis i sposób przygotowania na: Pomidorowa z kaszą gryczaną białą niepaloną
Kroki postępowania
Posypać natką pietruszki
kości | 150 g |
skrzydełka z indyka | 200 g |
marchewka | 1 szt |
natka pietruszki | 1/2 pęczka |
pietruszka | 1 szt |
przecier pomidorowy | 1 słoiczek |
śmietana | 3 łyżki |
sól do smaku | 1 łyżeczka |
Kucharek przyprawa uniwersalna | 1/4 łyżeczki |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1/4 łyżeczki |
Liść laurowy suszony Prymat | 1 szt |
ziele angielskie | 2 ziarenka |
kasza gryczana | 10 g |
woda | 1 litr |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | 1 szczypta |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: