Przepis i sposób przygotowania na: Pianka malinowa a'la ptasie mleczko
Kroki postępowania
Dwie kolejne galaretki rozpuścić w połowie wody podanej na opakowaniu.
twaróg zmielony | 500 g |
śmietana kremówka | 1 szkl. |
cukier puder | 1/2 szkl. |
Krem: | malinowy w proszku |
mleko w proszku | 1,5 szkl. |
mleko | 1 szkl. |
galaretka malinowa | 2 op. |
woda | 2 szkl. |
biszkopty okrągłe | na spód |
galaretka malinowa | 2 op. |
owoce sezonowe | lub mrożone |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: