Przepis i sposób przygotowania na: Herbatnikowy torcik z granatem
Kroki postępowania
Na koniec wlewamy rozpuszczoną żelatynę. Całość dokładnie miksujemy. Gotową śmietanową masę wylewamy na zastygnięte herbatnikowe ciasto.
herbatniki | 300 gram, kakaowe |
masło | 100 gram |
czekolada mleczna | 100 gram |
alkohol | do smaku |
śmietana 30% | 250 ml |
ser biały | 300 gram, z wiaderka |
cukier puder | do smaku |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 4 łyżeczki |
woda | 0,5 szklanki |
granat | 1 sztuka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: