Przepis i sposób przygotowania na: Deser z bitą śmietaną
Owoce układać w pucharkach na przemian . Zalać zimną ale lejącą galaretką i wstawić do lodówki . Śmietanę 30 % ubić z cukrem pudrem i udekorować po wierzchu ,schłodzić .
galaretka czerwona | 1 szt |
gorąca woda | 500 ml |
winogrona zielone | 100 g |
maliny świeże | 1/2 szklanki |
borówka amerykańska | 1/2 szklanki |
mandarynki | 2 szt |
agrest | 1/2 szklanki |
banan | 1 szt |
śmietana 30% | 250 ml |
cukier puder | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: